top of page
Misiune în Asia! 

 

 În anul 2013 am fost invitat pentru prima dată să particip la o conferinţă în Asia. Conferinţa a avut loc în partea de nord a Indiei, invitaţie primită din partea  fratelui Surrender, preşedintele misiunii „Spring of Life". Am fost onorat să particip la această lucrare împreună cu fiul meu, unde Dumnezeu a făcut lucruri mari şi minunate, multe suflete fiind atinse de dragostea lui Dumnezeu. Acolo ne-am bucurat să întâlnim o familie de misionari români, Nicu şi Magda Zaharie.

         În anul 2015 am avut bucuria de a participa pentru a doua oară la conferinţa organizată de misiunea „Spring of Life” împreună cu fratele Iacob Berghianu. Şi de această dată Dumnezeu a lucrat cu semne şi minuni. Bucuria noastră a fost şi mai mare când oamenii mărturiseau şi lăudau pe Dumnezeu pentru lucrurile mari făcute de Dumnezeu la vizita anterioară şi în perioada următoare, mulţi oameni întorcându-se la Dumnezeu.

Lucrurile acestea le puteţi vedea în videoclipurile de mai jos.Marturie despre cum lucreaza Dumnezeu in India. Filmariile sunt din timpul conferintei "Spring of Life" organizata de Spring of Life International & Cornel Urs.

bottom of page